Wie ben ik?


Mijn naam is Giovanni Lotze, geboren en getogen in het mooie dorpje Reuver, dit ligt tussen Roermond en Venlo in. Na 20 jaar oud te zijn geworden woon ik hier nog steeds en ben nog niet van plan om weg te gaan. Ik woon hier samen met mijn moeder, broertje en zusje. Mijn vader woont in Beesel een dorpje verderop samen met zijn vriendin en mijn halfzusje.

Ik ben afgestudeerd aan de Hotelschool in Venlo en draag nu officieel de titel van de opleiding Leisure & Hospitalty Executive. Als Young Proffesional ben ik nog druk op zoek naar een vaste aanstelling in de regio Noord Limburg.

Naast mijn passie voor recreatie en alles wat daarmee te maken heeft schrijf ik ook vaak blogs die een soort van mijn levenswijze vertellen. Over een tijdje wil ik ook gaan starten met blogs die mijn gebeurtenissen spiegelen, maar dit zal pas gebeuren als mijn website helemaal in orde is. Dit probeer ik tussen mijn drukke bezigheden ook nog te doen.
Wat ik in mijn toekomst ga doen kan ik echt helemaal niks over zeggen. Ik hoop ooit de kans te krijgen een succesvolle camping te starten en deze dan over heeeeeeeeel veel jaartjes overdragen aan mijn kinderen, maar wie weet kom ik wel heel ergens anders terecht. Ik blijf een dromer dus zal nooit stilstaan.

De enige droom die ik werkelijk beleef is mijn fantastische vriendengroep. Ik heb op ze allemaal al een keer kunnen terugvallen en ik vertrouw erop dat dit ook blijft gebeuren. Sinds kort is deze vriendengroep ook een organisatie die feesten gaat organiseren in de omgeving en als passie heeft om een groot festival op te zetten dat de hele ”party world’ zal innoveren. We zijn nu druk aan het bouwen aan de website hateech.nl. Neem binnenkort een kijkje.